måndag 24 november 2008

jag har ont i magen av framtidsångest, men jag tänker att om man bara stoppar in fingrarna tillräckligt långt in i öronen och sedan springer tills man är trött så går det över. det vore bra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Äsch kom igen bejby, man vet. Någonstans så vet du, om framtiden, om det rör sig om vanlig hederlig framtidsångest menar jag, tänk efter, eller snarare känn. Eller kör uteslutningsmetoden. Lämna det inte åt ödet. Den är ju din, los futurum. Bara te den! Så länge man har kul. Så är man på rätt spår. Tror jag! Hejja hejja kick flip/H

maria sa...

ÅH! du är så bra! och klok! och bra! TACK!

Anonym sa...

Mäsch mäsch, dubbel-äsch;) Man ska alltid lita till processen vettu. Och ibland kan det kännas tröstande att tänka tillbaka på sig själv, alltså, först måste du tänka framåt, på dig som sextio-barre, lugn och tillfreds, med en pipa i mungipan och en katt som spinner i knät. Och sen, SEN, ska du tänka tillbaka på dig själv i den situation du är i nu. Med milda och tålmodiga ögon. Då kvittar det om man var lite lost, om man inte riktigt gjorde det man brann för, nån period i ens liv, pur-ung som både du och jag ju faktiskt är, för TJOHO, processen, den goda, hade sin verkan. Just där och då. Hjulen ska ju bara startas upp nu, man ska inte hasta, life is good. Ok nu, nu har jag vart klok;) Tjo och tjimm, tröst på rimm;) (Kul krasse btw!)

Miss Upsey Daisy sa...

Har också framtidsångest. Jobbigt är det. :-(

Bloggtoppen.se