tisdag 3 mars 2009

dagens; knipare

som kissnödig går man runt i ett konstant tillstånd av knip. det är en ganska trevlig känsla, fast det kanske ni redan vet. vad många inte vet är att det finns en speciell benämning och en egen religion för sådana som gillar att gå runt i ett kissnödigt tillstånd. de kallas kniparna och för att få vara med i gruppen fins vissa kriterier som man måste uppnå. dem tänkte jag visa för er i dag. okej... det här är en knipares grundposition. blir det lite extra intensivt brukar en knipare se ut som nedan.unni drougge skrev någon bok med någon töntig titel som hette "boven i mitt drama kallas kärlek". en knipare skulle kunna skriva upp på det, faktiskt. Skillnaden är väl den att boven i en knipares drama kallas vatten. knipare älskar vatten. samtidigt vill de knipa så länge som möjligt. det hela är en oförenlig situation och medför en, för de flesta knipare synnerligen ambivalent relation till vatten.

för knipare finns det vissa hederskodex. uppfylls inte dessa kan det gå synnerligen vilt till. här är det mysanalle som inte tillbett spoluden på rätt sätt. en skymf!

varje kväll tillbringar kniparen på toaletten, bedjandes. den som tillbes är den stora spolguden, som bor i toaletten. vad kniparen ber om? bra knip så klart!

så, det här var lite om knipare! hoppas att ni haft nytta av lektionen och att ni kan ta med lärdommar från denna ut i ert vardagliga liv.

Mycket knip!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att jag är en knipare på riktigt. men gillar vatten alltför mycket för att sluta vara en dock:-.) Livet är hårt!!!

maria sa...

jaaaa... det är ju det där med vatten!!! lööv it, haha!

Anonym sa...

Kniparens passgång hade passat för ett filmklipp. Eller passgång, jag tror snarare att den ser ut som fotbollsträningens sick-sack-spring. I sidleds, hur lyder facit på den punkten?

maria sa...

haha! det ser ut som när man försöker gå med byxorna nere och inte vill snava utan få dem att stanna i knävecket ungefär...! sådan passgång är´e!

Bloggtoppen.se