onsdag 25 februari 2009

dagens inköp del 1.

inte så, men när i helvete blev mockajacka med fransar och axlar från 80-talet det hetaste jag kan tänka mig? jag köpte den!
p.s dålig hållning får man på köpet. hej

8 kommentarer:

Anonym sa...

jag gillar den!

maria sa...

gött! det känns inte lite indian på speed på väg mot motorcykeläventyr i USA då?

Anonym sa...

MARIA SNÖGG JACKET!
Kolla mitt senaste inlägg "Achtung"
säg till om du vill vara med!

maria sa...

malin: oh, tackar!

Anonym sa...

Det allra läskigaste är ju att vi bara är produkter av vårt djefla samhälle. Eller - vi är barn av vår tid. Som proggarna sjöng back in the days.

Som barn gillade jag den nog. För några år sedan skulle jag garvat ihjäl mig åt den (no offence, det är yttre påverkan som styr mig. och alla) och idag blir jag bara ledsen utav att vara så villrådig. visst är det sjukt!

Fast jag gillar hållningen! Det vet jag.

maria sa...

...är du rädd för ditt eget barn, lilla mamma...? och ja, du har så rätt, men jag tror ändå att någonstan måste det finnas spår av någon slags individualite och ifrågasättande, annars skulle vi aldrig ta oss framåt. väl?

Anonym sa...

åååh, jag hoppas ju det! "Vi föds som orginal och dör som kopior" må vara sant till en del yttre aspekter men plaese, nog fick vi väll inte själ för intet! Neeeej, det tror jag inte. Jag tror på individen! Men jag tror också på ökat ifrågasättande:D Gärna tonsatt, vad säger du, kan det va något? Jag sitter faktiskt här aldelles själv och dricker folköl, det känns som ett steg i rätt riktning!

maria sa...

JA! om du tonar...! jag är inte så bra på det nämligen, men ifrågasätta kan vi göra ihop för det kan jag!!! haha, och jag sitter här allderles själv och dricker vin. yey, ännu ett steg åt rätt håll!

Bloggtoppen.se