torsdag 26 februari 2009

hur man blir av med ett bidrag på två dagar.

eftersom jag tycker det är härligt och fint och vackert att vara pank gjorde jag i går mitt bästa för att redan första dagen göra mig av med de pengar jag fått från csn. jag införskaffade byxorna ni ser på bilden och så drack jag öl och såg på bio. i dag skall jag göra av med resten på diverse ting såsom tapeter och mat. sedan räknar jag med att alla pengar gått åt och att livet är som vanligt igen. puh!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Phu! Pengar gör folk koko! Bäst att göra sig kvitt dem direkt! Jag är nära nog nere på noll också! WhoppieDoh! /En skoooh

Anonym sa...

ho ho ho ho hold your horses!

don't put the blame on sj, it's all about BANVERKET, baby! eller inte. sj är ganska ofta ett skitföretag, det håller jag med om. Men 2/3 av dina punkter är banverksfel.. shit, jag är minsann en god, trogen och hängiven sj-anställd, am I not? och väldigt internationell... hehe


(jag har varit i de mörka Värmlandsskogarna, och är lite efter sj-inlägget..)

Kraum!

maria sa...

hanna - skål för oss!

petra - du är så grymt bra! tack för att du hjälper mig att modifiera min bild av människan och samhället och livet och kanske framförallt av SJ. nu är det nya rutiner och slagord som gäller; HATA BANVERKET schalalalallalaa!!!

Anonym sa...

Det är för kul att shoppa helt enkelt! Men bara du sparar pengar till en flygbiljett så är jag nöjd (inte petra nöjd) i detta fallet. Redo med kameran idag?
/en liten räv

maria sa...

i'm ready och pengarna är självklart beräknade till att klara en londonresa!!! jag lääängtar!

Bloggtoppen.se